Sport

För dig som utövar någon form av kampsport

Träning kan få dig att sova bättre, bli piggare i skolan eller på jobbet och hålla uppe koncentrationen under dagen. Om du vill ha en mönsterbrytande aktivitet som inte påminner om något annat kan träning genom kampsport vara perfekt.

Du får en allsidig träning där hela kroppen blir involverad. Det är dessutom mycket kroppskontakt och du kan lära dig försvara dig själv. När det är dags för nya utmaningar eller om du vill investera i dig själv genom kampsport, behöver du också rätt utrustning.

Kampsportsutrustning som passar dig

Eftersom kampsport är intensivt och innehåller mycket kroppskontakt är det avgörande med rätt utrustning för att skydda dig själv. Du borde skydda olika delar av kroppen och därför behöver du investera i allt från benskydd till munskydd. Många vill eftersträva att köpa skydd som passar till olika sorters kampsporter. Det är användbart med allround-utrustning eftersom det har blivit populärt att testa allt från MMA, till Thai- och Kickboxning.

Något som passar de flesta kampsporter är förutom ben- och munskydd, även handskar och suspensoar. Du kan dessutom behöva speciella helkroppsdräkter för kampsporter som judo och karate. Lägg till shorts, T-shirt och stabila träningsskor och beställ det du behöver online genom Jabb.se. Där har du all kampsportsutrustning samlat på en och samma plats.