Sport

För dig som gillar NHL och speciellt Winnipeg Jets

För många svenskar finns ingen mer spännande sport än ishockey. Det är absolut något som ger rysningar att se Tre Kronor glida ut på isen. Dock finns det mycket annan hockey runtom i världen.

Du som är ett fan av NHL till exempel har säkert ditt eget favoritlag där som du hejar på. NHL har ju en lång historia av spännande matcher med lag i världsklass. Dessutom skadar det inte att så många svenska spelare hängt sin jersey i NHL Hall of Fame.

Om det bor en kanadensare i dig

Det är inte bara amerikanska lag som är värda att följa i NHL utan även kanadensiska. Vi vet nog alla från världsmästerskapen precis hur duktiga kanadensarna är på isen och deras världskupplag innehåller spelare från alla Kanadas hörn.

Winnipeg exempelvis är ett toppenlag som kommer ifrån kalla Manitobaprovinsen där hockey spelas intensivt. Detta betyder att just den provinsen och Winnipeg Jets producerat många bra spelare genom åren.

Visa din kärlek

Winnipeg Jets har en logga i blått och silver som föreställer en McDonnell Douglas CF-18 Hornet som är kanadensiska flygvapnets stolthet. Om du vill skaffa dig just en sådan jersey så kan du handla på nätet. Där finns mycket att välja på för att visa vad du tycker om Winnipeg Jets.